Pemberi Pinjam Wang Berlesen

Kami adalah salah satu pemberi pinjam wang berlesen terulung di Malaysia. Kami pakar dalam menawarkan pinjaman PKS, pinjaman modal kerja, pinjaman pembiayaan semula, pinjaman kaveat dan pinjaman penyatuan hutang. Kami profesional dalam membantu perniagaan yang mengalami kesukaran mendapatkan pinjaman mereka.

Misi kita

Misi kami adalah untuk:

  • Membantu pemilik perniagaan dengan keperluan aliran tunai operasi sementara mereka
  • Membenarkan pemilik perniagaan membiayai pembesaran perniagaan
  • Untuk memanfaatkan peluang perniagaan yang baik dengan pembiayaan tambahan
  • Wang penting segera untuk membayar bank untuk mengekalkan kemudahan kredit,
  • Untuk memberi pinjaman peribadi untuk penyelesaian kad kredit, bil perubatan kritikal dan lain- lain
  • Memberi pinjaman peribadi untuk keperluan tunai kecemasan ahli keluarga

Perkhidmatan kami

Kami amat dikenali dengan menyediakan proses permohonan mudah, di mana keperluan dokumen kami agak rendah. Kedua, proses kelulusan pinjaman kami sangat cepat, dalam masa 24-48 jam setelah penyerahan dokumentasi lengkap. Ketiga, pembayaran cepat kami akan memastikan tunai akan sampai ke tangan anda dengan cepat setelah mendapat persetujuan pinjaman. Akhir sekali, kami TIDAK mengenakan yuran pemprosesan terdahulu.

Oleh itu, kami tidak seperti pemberi pinjaman wang yang mungkin terlibat dalam penipuan yuran pendahuluan. Kami juga boleh meluluskan peminjam yang disenarai hitam oleh CTOS dan CCRIS. Jadi apa saja keadaan anda, anda boleh menghubungi dan semak dengan kami secara langsung. Kami boleh melakukan penilaian yang sangat cepat melalui telefon untuk menasihati anda jika anda layak untuk pinjaman.

Kesimpulannya

Oleh itu, jika anda memerlukan wang segera, semak dengan segera. Sama ada anda seorang pekerja mencari pinjaman peribadi, atau pemilik perniagaan mencari pinjaman perniagaan, kami sedia untuk membantu. Kami boleh menawarkan Pinjaman Peribadi, Pinjaman Pajak Gadai, Pinjaman Perniagaan, ataupun Pinjaman Peniaga Kecil.

Kami meliputi sebahagian besar KL seperti Ampang, Setapak, Bangsar, KLCC, Cheras, Kepong, Putrajaya, dan Bukit Jalil. Selain itu, di Selangor, kami berkhidmat di Petaling Jaya, Shah Alam, Klang, Puchong, Sunway, Ampang, Gombak dan Seri Kembangan.