Pinjaman Perniagaan

Pinjaman perniagaan swasta adalah untuk sesetengah pemilik perniagaan mempunyai keperluan tunai kecemasan bagi perniagaan mereka. Ianya juga dikenali sebagai Pinjaman Bisnes. Jadi mereka akan mencari pinjaman perniagaan dari pihak swasta yang dapat memberi kelulusan dan tunai dengan cepat untuk kecemasan wang ini. Pinjaman ini boleh bagi tujuan operasi, pengembangan perniagaan, atau keperluan perbelanjaan modal segera.

Kadang-kadang ada peluang untuk membeli saham atau peralatan dengan harga diskaun. Dan juga mungkin peluang pengembangan bisnes tapi gagal disebabkan masalah kewangan tak cukup menyebabkan mereka melepaskan peluang. Ataupun, pelanggan anda boleh menangguhkan pembayaran balik mereka, sehingga mempengaruhi aliran tunai operasi anda. Oleh itu, keperluan pembiayaan perniagaan yang mendesak amat diingini.

Bagaimana kita dapat membantu?

Perkhidmatan kami amat mudah digunakan dengan keperluan dokumen minimum daripada anda, dan proses kelulusan pinjaman kami juga sangat cepat. Selain itu, atas kelulusan pinjaman, kami boleh terus bayar pinjaman dengan cepat. Di samping itu, kami juga menawarkan tempoh pinjaman yang fleksibel bergantung kepada keperluan anda. Dan paling penting, kami tidak mengambil sebarang pembayaran pemprosesan terdahulu.

Kami adalah salah satu pemberi pinjaman wang berlesen yang terbaik di Malaysia. Kami mempunyai lebih daripada 8 tahun pengalaman. Di samping itu, kami meliputi  di kawasan Selangor seperti Petaling Jaya, Shah Alam, Sunway, Ampang, Subang Jaya, Puchong, Gombak dan Kota Damansara. Dan juga KL, kami mempunyai kehadiran di Kepong, KL Sentral, Sentul, Cheras, KLCC, Bukit Jalil dan Putrajaya.

Keperluan

Peminjam sekurang-kurangnya memiliki perniagaan bagi meluluskan pinjaman bisnes. Perniagaan anda mesti beroperasi selama lebih dari 12 bulan. Sama ada perkhidmatan, perdagangan, atau perniagaan pembuatan kecil. Oleh itu, pinjaman kami dapat membantu anda mengekalkan kewangan. Selain itu, peminjam mesti mendaftar dengan SSM. Seterusnya, kami perlu mengesahkan pendapatan perniagaan dengan penyata bank syarikat 6 bulan. Akhir sekali, kita memerlukan IC para pengarah, bil utiliti serta beberapa gambar operasi perniagaan. Bagaimanapun, jika anda tidak memenuhi syarat-syarat di atas, sila hubungi kami untuk bertanya sama ada kami akan memaklumkan anda mengenai keperluan khas.

Kesimpulannya

Oleh itu, jika anda mencari pinjaman perniagaan swasta, hubungi kami sekarang! Perkhidmatan kami akan membantu menyelesaikan keperluan kewangan perniagaan anda dan privasi anda terjamin. Jika bayaran balik anda tepat pada masanya, anda akan menikmati pembiayaan berterusan dari kami, yang bermaksud kredit tambahan untuk bisnes anda untuk dilancarkan.