Pinjaman perniagaan PKS

Pinjaman perniagaan PKS adalah pinjaman yang khusus bagi perusahaan kecil dan sederhana. Ia boleh untuk perniagaan perkhidmatan atau syarikat perdagangan yang kecil. Oleh itu, ianya mungkin terdiri daripada mereka yang memerlukan pembiayaan perniagaan sementara atau pinjaman modal kerja untuk mengekalkan perniagaan mereka.

Banyak Perniagaan PKS memerlukan pembiayaan tambahan disebabkan oleh kewangan yang lemah. Dan juga ada sesetengah pelanggan mereka yang lambat dalam membuat bayaran, ia akan menjejaskan aliran tunai operasi. Selain itu, perniagaan PKS juga tidak mempunyai banyak kuasa tawar-menawar kerana mereka masih muda dan baru di pasaran. Ataupun, ada perniagaan mungkin memerlukan pembiayaan ini untuk pembesaran perniagaan. Di sinilah kita dapat membantu dengan menyediakan pembiayaan segera kepada pemilik PKS.

Kenapa kita?

Kami adalah salah satu pemberi pinjaman wang berlesen yang utama Malaysia. Di samping itu, kami juga memberi pinjaman seperti Pinjaman Modal Kerja, Pinjaman Perniagaan Swasta, dan Pinjaman Peribadi untuk anda. Ciri pinjaman kami adalah mudah untuk digunakan. Selain itu, proses kelulusan dari kita amat dengan cepat, dengan tempoh dalam masa 24 jam. Akhir sekali, kami juga tidak mengambil bayaran pemprosesan terdahulu. Oleh itu, jangan bimbang tentang penipuan oleh pemberi pinjaman wang lain yang tidak berlesen.

Kelayakan

Kelayakan bagi pinjaman ini adalah perniagaan PKS mesti berdaftar dengan SSM dan operasi selama lebih dari 6 bulan. Anda juga mesti menyediakan sekurang-kurangnya 3 bulan penyata bank yang membuktikan pendapatan bulanan korporat yang stabil. Di samping itu, mereka perlu menyediakan Salinan Utiliti dan Salinan IC. Dengan kriteria sedemikian akan memberi peluang yang lebih tinggi untuk kelulusan pinjaman.

Jika peminjam tidak mempunyai dokumentasi yang lengkap, kelulusan pinjaman akan dibuat berdasarkan kes demi kes. Sebagai contohnya, jika perniaga PKS kurang dari 6 bulan, ia boleh dinilai secara kes demi kes. Selain itu, pinjaman ini juga digunakan untuk perusahaan yang beroperasi secara tunai, seperti penjaja atau peniaga kecil.

Kesimpulannya

Oleh itu, jika anda seorang Pemilik PKS yang memerlukan pembiayaan segera, janganlah teragar-agar lagi! Sila hubungi kami sekarang untuk menyemak sama ada anda layak. Kami boleh menilai kes anda, dan memberikan nasihat mengenai pilihan pinjaman perniagaan anda.

Kami membuat perkhidmatan pinjaman kami di seluruh Malaysia, tetapi terutama di KL dan Selangor. Di dalam KL, kami meliputi Kuchai Lama, KLCC, Ampang, Cheras, Bukit Jalil, Kepong dan Putrajaya. Di Selangor, kami meliputi Shah Alam, Damansara, Petaling Jaya,  Seri Kembangan, Klang, Puchong, Sunway dan Setia Alam.