Pinjaman peribadi

Pinjaman peribadi swasta adalah bagi untuk pekerja bergaji yang memerlukan pinjaman segera atas kegunaan peribadi. Pinjaman ini adalah pinjaman yang tidak bercagar, maksudnya anda mendapat pinjaman pendahuluan tanpa memberi sebarang cagaran. Tetapi pinjaman ini akan diberikan berdasarkan profil kredit peminjam dan keupayaan mereka untuk membayar balik pinjaman daripada gaji mereka.

Kadang-kadang, anda mungkin memerlukan wang kecemasan untuk membayar bil perubatan, hutang kad kredit, atau yuran pendidikan atau lain-lainan. Atau anda perlu membeli beberapa hadiah bagi kesayangan keluarga atau majikan tetapi gaji hanya akan datang pada bulan depan. Jadi jangan kecewa kerana kami boleh membantu menangani keperluan pembiayaan peribadi anda.

Kelayakan

Syarat pinjaman peribadi boleh dipenuhi ialah anda mesti bekerja sekurang-kurangnya 3 bulan, dengan slip gaji 3 bulan. Di samping itu, anda juga perlu memberikan penyata bank 3 bulan untuk membuktikan pendapatan anda adalah benar. Anda juga boleh memberikan pernyataan KWSP yang terkini untuk menunjukkan potongan statutori bulanan sebagai pekerja bergaji.

Akhir sekali, dokumen sampingan lain ialah salinan IC dan salinan Bil Utiliti. Dengan ini, ia memberi peluang kelulusan pinjaman lebih tinggi. Jika anda tidak memenuhi syarat di atas, anda perlu memanggil kami secara langsung bagi kes anda akan dinilai secara individu berdasarkan kes demi kes.

Ciri-ciri perkhidmatan kami

Pertama, kami mempunyai proses permohonan pinjaman peribadi yang mudah dan cepat melalui sistem penyiasatan latar bekalang kami. Anda hanya boleh membuat pertanyaan telefon untuk mengetahui anggaran jumlah pinjaman yang anda layak. Kami boleh memproseskan kelulusan pinjaman terpantas yang dalam tempoh 24-48 jam. Dan juga menyediakan pembayaran dengan cepat, dengan itu peminjam boleh  mendapatkan wang tunai dengan serta-merta. Syarat pembayaran balik kami adalah fleksibel mengikut keperluan anda. Dan paling terbaik, kami TIDAK MEMBUAT bayaran pendahuluan bayaran pemprosesan seperti yang peminjam wang tidak berlesen.

Siapakah kita?

Kami adalah pemberi pinjaman wang berlesen dengan lebih daripada 8 tahun pengalaman dalam industri ini. Kami sudah membantu ramai orang mengatasi kesukaran kewangan mereka. Kami meliputi di KL dan Selangor di Malaysia, iaitu di Setia Alam, Shah Alam, Klang, Damansara, Petaling Jaya, Selayang, Kepong, Cheras, Puchong, Putrajaya dan Ampang.

Kesimpulannya

Oleh itu, jika anda memerlukan wang tunai dengan segera untuk mengatasi masalah kewangan, cuba hubungi dan bertanya. Jumlah pinjaman peribadi-peribadi mungkin tidak besar, dan ia bergantung kepada gaji anda. Tetapi biasanya maksimum ialah 2-3 kali gaji semasa anda. Sekurang-kurangnya ia dapat membantu anda menyelesaikan masalah kewangan anda yang hadapi.