Pembiayaan Kontrak

Pembiayaan Kontrak adalah salah satu jenis pembiayaan untuk perniagaan yang berasaskan kontrak. Ia terdiri daripada dua jenis pembiayaan.

Yang pertama, kontrak pembinaan atau servis telahpun dilaksanakan, tetapi bayaran masih tertangguk disebabkan terma kredit dalam kontrak. Ini bermaksud bayaran hanya menunggu tempoh untuk diproses dan dijelaskan.

Dalam keadaan kedua, kontrak tersebut telah dianugerah dan ditandatanggani oleh pihak berkenaan. Namun demikian, pemimjam hanya kekurangan dana untuk melaksanakan kontrak tersebut. Misalnya, kekurangan wang untuk membeli perkakasan elektronik atau bahan makanan untuk menyediakan barang seperti termaktub dalam kontrak.

Jenis Kontrak Layak Untuk Pembiayaan

Perniagaan ini mungkin merupai kontrak pembinaan subcon yang dianugerah oleh kerajaan ataupun swasta. Ataupun kontrak servis kerajaan seperti menyediakan seragam pegawai umum kerajaan, atau menyediakan makanan untuk kantin kakitangan kerajaan. Semua orang mengetahui bahawa kontrak sebegini biasanya mempunyai keuntungan tetap. Ianya hanya bergantung pada perlaksanaan untuk kontrak tersebut untuk mendapatkan keuntungan dan wang.

Pemberi Pinjam Wang Berlesen

Sebagai pemberi pinjam wang berlesen, kami sedia membantu dalam sebarang keperluan pembiayaan. Untuk perniagaan yang telahpun mendapat kontrak, kami memang memahami kesempitan wang yang sikit, mungkin menyebabkan kehilangan peluang untuk mendapat keuntungan. Bahkan yang lebih serius, sekiranya perlu membayar pampasan kerana tidak dapat menunaikan perjanjian dalam kontrak. Oleh itu, kami semestinya dapat membantu dalam keperluan wang anda.

Syarikat kami berkhusus dalam kawasan KL, seperti Cheras, KLCC, Ampang, Setapak, Seputeh, Bangsar, Putrajaya, dan Kepong. Selain itu, kami juga bekerja di kawasan Selangor, seperti Klang, Shah Alam, Petaling Jaya, Sungai Buloh, Rawang, Puchong, Sunway, Semenyih, Seri Kembangan, Gombak dan Cyberjaya.

Kelebihan Kami

Kami dikenali dengan keperluan permohonan yang mudah, proses kelulusan yang cepat dan pengeluaran wang tunai segera sebaik sahaja pinjaman pembiayaan ini diluluskan. Ini menjaminkan syarikat kami memberi kepantasan terjamin kepada peminjam kami untuk mendapatkan wang secepat mungkin untuk mengatasi masalah kewangan mereka. 

Selain itu, kami juga member tempoh pembiayaan yang fleksibel. Yang paling penting, kami tidak memerlukan sebarang wang pendahuluan untuk pemprosesan pinjaman pembiayaan kontrak. Dengan itu, tidak timbul sebarang risiko berlakunya penipuan pemberi pinjam yang tidak bertanggungjawab.

Kami dikenali dengan keperluan permohonan yang mudah, proses kelulusan yang cepat dan pengeluaran wang tunai segera sebaik sahaja pinjaman pembiayaan ini diluluskan. Ini menjaminkan syarikat kami memberi kepantasan terjamin kepada peminjam kami untuk mendapatkan wang secepat mungkin. 

Selain itu, kami juga member tempoh pembiayaan yang fleksibel. Yang paling penting, kami tidak memerlukan sebarang wang pendahuluan untuk pemprosesan pinjaman pembiayaan kontrak. Dengan itu, tidak timbul sebarang risiko berlakunya penipuan pemberi pinjam yang tidak bertanggungjawab.

Kesimpulan

Oleh yang demikian, sekiranya anda adalah sebuah perniagaan yang mempunyai kecemasan wang, anda boleh cuba memohon dengan kami. Sekiranya anda mempunyai kontrak yang telah pun dianugerahkan, dan hanya tunggu bayaran untuk kontrak tersebut, kami boleh membantu. Kami boleh menunaikan keuntungan kontrak tersebut terdahulu ataupun membiayai separuh daripada keperluan tunai untuk kontrak tersebut. Hubungi kami dengan segera.

Sekiranya perniagaan anda tidak mempunyai kontrak untuk dibiayai, anda juga boleh cuba memohon pinjaman perniagaan, pinjaman SME, pinjaman modal kerja ataupun pinjaman peribadi untuk keperluan kecemasan wang ini.